19 Ağustos 2011 Cuma

Andy Whitfield (nam-ı Değer Spartacus) ve Kanser olduktan sonraki durumu

Evet ünlü oyuncu hepizimin kalbini feteden kişi Spartacus... Kanser olması hepimizi üzdü ve sonrasında da dizinden ayrıldı. Ailesi ile çekilen fotoğrafta saçlarının döküldüğünü görülüyor. Umarız sağlığına döner ve yeni projelerde bizimle olur.

28 Temmuz 2011 Perşembe

Colin Andrew Firth (kekeme kral) ve gençliği

1960 doğumlu İngiliz oyuncudayız sırada. Kekeme kraldan (King's Speech) hatırlayacağımız 50 yaşındaki oyuncunun daha 21 yaşında resmindeyiz sırada.Saçlar o zamanın trendine uygun ve kendisinin zayıf olduğunu görebiliyoruz.

25 Temmuz 2011 Pazartesi

Cindy Crawford ve gençliği

45 yaşındaki ünlü modelin 16 yaşında çektirdiği resmi. İki resim arasındaki 5 farkı bulun desem? Ne kadar zorlanırsınız Değil mi?

Christy Turlington ve gençliği

42 yaşındaki ünlü modelin daha 18 yaşındaki resmi. O zamanlar model olacağı belliymiş. Zayıf ve çıtı pıtı 18'den ise 42'side de aynı!

24 Temmuz 2011 Pazar

Christina Aguilera ve Çocukluğu

1980 yaşındaki Amerikalı pop sanatçısı ve oyuncu Agulera'dayız sırada.3 yaşındaki resmi ve 30 yaşındaki resimlerine baktığımızda yüzün hatları neredeyse aynı.Gülüşünü hiç kaybetmemiş.

Cher (Cherilyn Sarkisian) ve gençliği-2

Cher' in gençlik fotoğraflarından bir başkası. 23 ve 65 yaş. Karşılaştırmayı size bırakıyorum...

Cher (Cherilyn Sarkisian) ve gençliği

1946 doğumlu Amerikalı ünlü şarkıcı, oyuncu hepimizin bildiği ismi ile Cher' in daha 21 yaşındaki resmi. Şu anda bildiğimiz üzere bir çok estetik ameliyat geçiren 65 yaşındaki ünlü şanatçının güzelliğini o zamanlardan beri koruduğu gözlerden kaçmıyor. Ne dersiniz?

Cem Boyner ve Çocukluğu

1955 İstanbul doğumlu Boyner kim derdi ki bu ufaklık büyüyecek Robert Kolejinde okuyacak sonra Boğaziçi Üniversitesinde eğitimini devam ettirip TÜSİAD başkanlığı ve yardımcılığı yapıp Türkiye' nin en büyük iş adamı olacak diye.

Cameron Diaz ve Gençliği

1972 doğumlu ünlü Amerikalı oyuncu henüz daha 16 yaşında çekildiği resmine baktığımızda güzel gülüşü ile karşımızda. Şu an bile zayıf olan ünlü oyuncu o zamanlar baya bir zayıf gözküyor. Saçları şimdiye göre kıvırcık olan ünlü oyuncu şimdilerde mesleğinin zirvesinde.

Amy Winehouse ve çocukluğu


Amy Winehouse son günlerin tarşılan olay ismiydi alkollü çıktığı için konserleri iptal edilen 6. Grammy ödüllü bir ikon. Ancak kendisini bugün kaybetmiş bulunuyoruz. Anısında daha 3 yaşında Miki Mouse kostümlü çocukluk resmini yayınlıyoruz.
Albümleri:

  • 2003: Frank
  • 2006: Back to Black

Saygılarla...

Bülent Korkmaz ve çocukluğu


24 Kasım 1968 İstanbul doğumlu Galatasaray' ın bir zamanlar ki efsanevi oyuncusu Bülent Korkmaz' da sıra. Henüz 9 yaşındaki ünlü oyuncutakım elbisesi ile şık görünüyor.Ciddi bir futbolcu olacağı o zamanlardan belli olan ünlü futbolcu şu anda Bakü Fc de teknik direktörlük görevini sürdürmekte.

Bülent Ecevit ve Çocukluğu

(28 Mayıs 1925; İstanbul – 5 Kasım 2006; Ankara) Ünlü Siyasetçi ve Şair Bülent Ecevit' in daha 3 yaşındayken bisikletin üzerinde çekildiği resmini görmekteyiz.
Atilla İlhan' ında küçüklük fotoğrafında da benzer bisikletten kullandığıda ilginç bir not.

Bryan Adams ve Gençliği

5 Kasım 1959 doğumlu Kanadalı Rock şarkıcısı Bryan Adams' ın daha 19 yaşındaki resmi. Uzun saçlarıyla Rockçı imajı ile gördüğümüz resimdeki şarkıcı. Şu anda 51 yaşında olmasına rağmen pek yaşınıda göstermiyor değil mi?






Albümleri:
  • Bryan Adams (1980)
  • You Want It You Got It (1981)
  • Cuts Like a Knife (1983)
  • Reckless (1984)
  • Into the Fire (1987)
  • Waking Up the Neighbours (1991)
  • 18 til I Die (1996)
  • On a Day Like Today (1998)
  • Room Service (2004)
  • 11 (2008)

22 Temmuz 2011 Cuma

Bruce Springstein ve gençliği

1949 doğumlu "The Boss" yani patron lakaplı ünlü Rock sanatçısının 19 yaşındaki resime baktığımızda düz saçlar, takım elbise ve mazmun bakışların olduğu görülmekte. Şu an 61 yaşındaki sanatçı büyük bir değişim göstermiş.

21 Temmuz 2011 Perşembe

Walter Bruce Willis ve Gençliği

19 Mart 1955 doğumlu Emmy ve Altın Küre Ödüllü Ünlü Amerikalı oyuncu Bruce Willis' deyiz. Sayısız Filmi ileBeyaz Perdenin her ne kadar Oscar alamasada gönüllere taht kurmuş bir isim. Karizması ile hep önplana çıkmıştır. Resimde de 17 yaşında. Tabi genç olmasından dolayı lüle lüle saçları var. Tam bir Rockçı havası var değil mi?

Altıncı His, Zor Ölüm, Armegeddon ve bunun gibi bir çok filmin Yıldız ismidir.

Britney Spears ve Çocukluğu

2 Aralık 1981 doğumlu Grammy Ödüllü Amerikalı şarkıcı var sırada. Henüz 4 yaşında resimde. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum dans okuluna gidiyor. Eee kolay gelinmiyor buralara kadar. Çocukluktan  yetişmek lazım.
 Albumleri
  • 1999: ...Baby One More Time
  • 2000: Oops!... I Did It Again
  • 2001: Britney
  • 2003: In the Zone
  • 2007: Blackout
  • 2008: Circus
  • 2011: Femme Fatale

Brian Littrell (Back Street Boys) ve Çocukluğu

Back Street Boys' un karizmatik üyesi Brian Littrell var sırada. 10 yaşındaki Brian Littrell karizmatik ve sevecen duruşuyla şu an ki ününü doğruluyor.

Jon Bon Jovi ve Gençliği

2 Mart 1962 doğumlu İtalyan asıllı ünlü Amerikalı Bon Jovi grubunun solisti Jon Bonji'den bahsedeceğiz şimdide.Resimdeki hali 17 yaşında. Kendisi şu anda 49 yaşında saçlarının şekli neredeyse aynı ama rengi için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim :) O sıralar kendisinde pek Rockçı havasıda yok gibi ne dersiniz?

Björk Guðmundsdóttir ve çocukluğu

21 kasım 1965 doğumlu izlandalı Şarkıcı Björk var sırada.Yaptığı deneysel müzikle her zaman radikal olmayı başarmıştır.2-3 yaşlarındaki resmine baktığımız zaman çiçekli bir elbise ve ellerinde çiçekle görmekteyiz. Tabii şu an ki haliyle resmine bakarak bir yorum yapmamız olası değil :)

20 Temmuz 2011 Çarşamba

Billy Corgan ve çocukluğu

17 mart 1967 doğumlu Amerikalı şarkıcı, gitarist ve şarkı yazarı The Smashing Pumpkins grubunun solisti
Billy Corgan' ın çocukluğu var sırada da. Daha 8 yaşındaki Billy' nin sizinde farkedeceğiniz üzere saçları ve sevimliği gitmiş yerine karizmatik bir rock solisti gelmiş gibi ne dersiniz. 44 yaşındaki ünlü şarkıcı pekte yaşlanmamış  gözüküyor.

Beyoncé Giselle Knowles Carter ve çocukluğu

4 eylül 1981 doğumlu Amerikalı ünlü R&B ve pop sanatçısı Beyonce var sırada. Sesi ve sahne showları ile izleyicileri büyüleyen Beyonce' un dans yeteneğinin nereden geldiğini anlamak için çocukluk resmine bakmamız yeterli herhalde :) 7 yaşındayken dans okuluna gitmeye başlamış ve kilise korosunda da şarkı söylemiştir.

19 Temmuz 2011 Salı

David Robert Joseph Beckham ve çocoukluğu

2 Mayıs 1975 doğumlu ünlü İngiliz Milli Golcü David Robert Joseph Beckham' ın çocukluk resmini inceleceğiz şimdide. yaklaşık  8 yaşındaki resmine baktığımızda resmin çekildiği dönemin modasını taşıyan saç tarzı ve üzerindeki forma ile geleceğin yıldızı olacağını belli değil mi?


Ayrıca ilginç bir bilgi kendisi 2003 ve 2004 senelerinde Google 'da en çok arama yapılan kişi olmuş.

Aydın Doğan ve Çocukluğu

1936 Gümüşhane doğum 50'nin üzerinde şirketi olan iş adamım Aydın Doğan resimdeki halay çeken genç. Resimin pek net olmamasından dolayı detaylara inemiyoruz, ancak saçın taranış şekli neredeyse aynı :). Bayram kutlamasında elinde bayrakla en önde gitmesi ileride bir medya devi olacağının habercisi olduğunuda atlamadan geçemeyeceğim.

Avril Lavigne ve çocukluğu

27 Eylül 1984 Kanadalı rock şarkıcısının henüz 11 yaşındaki resmini gördüğümüzde okul hayatımızdan da hatırladığımız çok ders çalışan "İnek" diye adlandırdığımız öğrenci olduğu akıllara geliyor. Hatta kendisi geçmiş kliplerinin birinde 2 karekteri canlandırmıştı. Birisi "İnek" dediğimiz gözlüklü dersten başka bişi bilmeyen bir karakter, diğeri ise çıkgın hayatı dolu dolu yaşayan pek bişiyide kafasına takmayan karakter. Galiba kendisinin geçmiş ile yüzleşmesi olmuş. 11 yaşında resme baktığımızda kendisinin çok zayıf olduğu görülüyor.

Attilâ Hamdi İlhan ve çocukluğu

15 Haziran 1925 İzmir doğumlu Türk şair, romancı, denemeci, gazeteci ve eleştirmen Atilla İlhan. Entelektüel çalışmalarıyla Türk edebiyat ve düşünce dünyasına önemli katkıları olmuş bir aydındır.11 Ekim 2005 yılında İstanbul' da kaybettiğimiz değerli isimi rahmetle anıyoruz. Atilla İlhan' ın büyük bir ihtimal 2-3 yaşlarında çekildiği resimlerde o zamanın çocuk bisikletini görebiliyoruz. İşte Bu sevimli çocuk edabiyat dünyamızın vazgeçilmezi Atilla İlhan' dan başkası değil.

Christopher Ashton Kutcher ve gençliği

7 Şubat 1978 doğumlu Amerikalı ünlü Mtv sunucusu ve "Kelebek Etkisi" filminden tanıdığımız ünlü oyuncunun henüz 14 yaşındaki resmine baktığımızda şaçlarının trazı dışında pek bir değişiklik gözükmüyor. Ayrıca duruşu ve bakışı o zamanlarda genç kızların sevgilisi olduğunuz açık bir kanıtı gibi gözüküyor.

Ashanti Shequoiya Douglas ve çocukluğu

13 Ekim 1980 doğumlu 31 yaşındaki ödüllü şarkıcı, oyuncu ve manken Ashanti' nin henüz 14 yaşındaki resmi ile şuan ki görüntüsünü karşılaştırdığımızda kaşlarının dışındaki pek bir farklılık olmadığı gözlerden kaçmıyor.

Anne Celeste Heche ve gençliği

25 Mayıs 1969 doğumlu Amerikalı ünlü oyuncunun 20' li yaşlarda ki resmi ile şu anda 42 yaşındaki görüntüsü neredeyse tamamiyle aynı.Sanki Bugünkü resmini renklendirip tekrar koymuşlar. Çok ilginç değil mi?

18 Temmuz 2011 Pazartesi

Anna Kournikova ve çocukluğu

7 Haziran 1981 doğumlu Rus tenisçi ve model olan Anna Kournikova' nın çocukluk resmine baktığımızda ise daha küçük yaşlardayken bile tenisle ilgilendiği ve taa o zamanlardan sporcu olacağı belli olmuş gibi ne dersiniz?

Angelina Jolie ve çocukluğu

4 Haziran 1975, Los Angeles doğumlu Lara Croft filminden yakından tanıdğımız aksiyon sinemasının vazgeçilmez oyuncularından başkası değil bu genç kız. O zamanlarda oldukça sıradan kıyafetler, makyajsız, sade ve bakımsız bir saç ile ileride ünlü bir oyuncu olacağını anlamak çok zor açıkcası.

Annette Carol Bening ve çocukluğu

Annette Carol Bening, 29 Mayıs 1958 doğumlu Altın Küre, BAFTA ve SAG ödülü sahibi Mars Attacks! (1996), The Siege (1998), In Dreams (1999), American Beauty (1999)gibi filmlerden hatırladığımız ünlü Amerikalı oyuncunun daha ergenlikteki siyah beyaz fotoğrafındaki yüz hatları, gülüşü, hatta mimiklerinin değişmediğini gösteriyor. Fotoğrafları dikkatli incelersek 51 yaşındaki ünlü oyuncunun kulağındaki küpeler ile ergenlik dönemindeki küpeler nerdeyse aynı. Genel olarak baktığımızda yıllar pek fazla bir şey değiştirmemiş.

Alicia Silvertsone ve çocukluğu

4 Ekim, 1976 doğumlu Amerikalı sinema ve tiyatro oyuncusu ve eski manken olan Alicia Silvertsone' un ergenlik döneminde ponpon kızken ki resmi. doğruyu söylemek gerekirse neredeyse hiç değişmemiş. 35 yaşındaki ünlü oyuncuo zamanlarki formunu koruduğu gözlerden kaçmıyor.

Alice Cooper ve çocukluğu

4 Şubat 1948 doğumlu rock solisti müzisyen, Genellikle "metalin babası", "metal tanrısı" sıfatlarıyla anılan Alice Cooper' dan başkası değil bu siyah beyaz fotoğraftaki deli kanlı. Çok şaşırdınız değil mi? Daha 20'li yaşlarda olan bu nezih delikanlının ileride "Metalin Babası" olacağı kimin aklına gelirdi?

Ali Bardakoğlu ve küçüklüğü

Ali Bardakoğlu 1952 Tosya Kastamonu doğumlu Eski diyanet işleri başkanı ve Türk ilahiyatçıdan başkası değil bu genç. Eller belde, dimdik duruşu takımı şapkası ile çok şık duran bu genç akıllara şu deyimi getiriyor " adam olacak çocuk önceden belli olur"

Ajda Pekkan ve çocukluğu

12 Şubat 1946 İstanbul doğumlu olan Pop Starımız Ajda Pekkan kardeşi Semiramis Pekkan anne ve babası ile güzel bir aile fotoğrafı. Şu anda bile kardeşi ile çok benzerlikleri ile konuşulan ünlü kardeşler o günler bile bir birine çok benziyorlarmış. Ajda pekkan geçirdiği estetik ameliyatlara rağmen yüz hatları daha 2-3 yaşlarında olduğu bu fotoğraftaki haline çok benzediği gözl

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve çocukluğu

13 Eylül 1941 Afyonkarahir doğumlu TC 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer' den başkası değil siyah beyaz fotoğraftaki genç. Duruşu, yüz yapısı, soğuk kanlılığı o yıllardan beri devam ediyor sanki.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve cocukluğu

29 Ekim 1950 Kayseri doğumlu TC 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül' ün yaklaşın 2-3 yaşındaykenki resmi. Üzerinde büyüklerin giydiği bir palto ve yaşına göre gene büyük bir ciddiyetin içerisinde. O zamanlardan bugünleri görmüş gibi...

Zaman Tünelinde Yolculuk...

Yerli-Yabancı ünlülerin, politikacıların sporcuların çucukluk gençlik resimleriyle bazen şaşıracağız bazende adam olacak çocuk önceden belli oluyor diyeceğiz...